duminică, 29 aprilie 2012

6 modele de coc accesorizat.

In primavara aceasta se poarta cocurile accesorizate . Ele pot fi purtate fie cu o bentita,floare sau un accesoriu pretios.O sa va prezentam 6 vedete care au optat pentru acest trend.

                                            Cocul accesorizat-varianta de zi

Acest coc il putem accesoriza cu o bentita subtire,iar parul strans si putin zburlit.Bentita trebuie sa fie subtire si o culoare diferita de culoarea parului tau. Emma Watson a optat o bentita mai viu colorata pentru ai scoate in evidenta culoarea parului, pe cand Hailee Steinfeld a purtat o bentita mai eleganta si mai diferita de culoarea parului sau.

A doua variantă la fel de simplă este să-ţi prinzi un coc lejer folosind un accesoriu floral pe elastic, ca Hayden Panettiere. O varianta usoara de practicat care ii ofera parului o luminozitate.

                                         Cocul accesorizat-varianta pentru seara.

Cocul pentru seara trebuie sa fie elegant, mai ales pentru a ne arata in deplin rochia .

Bentita folosita de Lauren Conrad este glam si discreta, dar este ceva simplu care oricum ne atrage atentia.Keira Knightley poarta un coc lejer prin cu multe clame in forma de steluta. Este o coafura romantica.

Pentru Hillary Swank coafura este simpla dar o evidentiaza brosa.Lookul este foarte elegant.

Rujul rosu ideal!

Daca esti blonda precum Taylor Swift, rujul rosu trebuie sa fie de culoarea cireselor coapte.
Femeilor şatene, indiferent dacă vorbim de castaniu, hazel, arămiu, ciocolată, le stă foarte bine cu un ruj roşu cu pigmenţi orange.
Kim Kardashian ne arata nuanta ideala pentru un ruj rosu pentru parul saten.



Pe roşcate le complimentează un ruj roşu-burgundy, mai ales daca sunt si mai deschise la fata precum Emma Stone.

Dar pentru brunete precum Selena Gomez recomandam un ruj deschis de vara pentru a-ti scoate fata si parul in evidenta.Va trebuie un rosu intens.

Cum arata Rihanna si Beyonce nemachiate?

Rihanna a postat din nou o poză cu ea pe Twitter, iar de data aceasta nu poartă niciun pic de machiaj. Vedeta se simte bine si asa si ne arata adevarata ei infatisare. Sa recunoastem pare o adolescenta!

Şi Beyonce a apărut nemachiată aseară, când a mers la o cină cu nişte prieteni. Proaspăt numită cea mai sexy femeie din lume, cântăreaţa a purtat doar puţin gloss pe buze.O fi ea cea mai sexi da.. nemachiata nu prea pare ce spuneti?

Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez, membră a juriului American Idol, a fost surprinsă joi în timp ce se îndrepta spre studiourile CBS. Frumoasa cantareata a purtat o rochie care ii scoate in evidenta silueta.O rochie scurta neagra si plina cu paiete.Artista a asortat rochia cu spatele gol cu o pereche de pantofi cu toc înalt şi bretele subţiri la nivelul gleznei. Diva a mai purtat şi un coc ridicat, iar machiajul a fost simplu.Intotdeauna ne suprinde J.Lo!